×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У селі Почуйки, що на Житомирщині, корів доїтимуть роботи

Розвивати бізнес можна за будь-яких умов, навіть за так званих «несприятливих».

n 2007155253 1Були б  знання та бажання.

Цей постулат сьогодні вкотре довели у Попільнянському районі. Тут, у селі Почуйки, в межах приватного сільгосппідприємства «Україна» урочисто запустили повністю автоматизовану молочну ферму, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Годівля, доїння, прибирання – все роботизовано. Генеральний директор компанії  «Ерідон», до складу якою входить і ПСП «Україна»,  Сергій Кролевець розповідає: «Ферма розрахована на утримання 1000 голів великої рогатої худоби. (Сьогодні у господарстві  1098 голів ВРХ).Доведено, що коли корови менше контактують з людьми, від того вони спокійніші, через що надої збільшуються суттєво. Загальна вартість проекту понад 430 мільйонів гривень».

З великою подією господарів привітав голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

«Це визначна подія в економічному житті не лише нашої області, а й держави. Люди, які вірять у   потенціал нашої країни, не бояться інвестувати та будують нові підприємства  в умовах економічної кризи - справжні патріоти України», -  сказав він.

n 2007155253

Керівник області розповів, що для спрощення процедури оформлення документів для відкриття бізнесу при  ОДА  створено  раду з питань залучення інвестицій. Її задача -  сприяти залученню вітчизняних та іноземних інвестицій в економіку області, формувати привабливий інвестиційний імідж області та сприятливі умови для реалізації інвестиційних проектів. За підсумками засідання ради підписуються меморандуми з інвесторами.

Одним з перших підписали меморандум про співпрацю саме з ПСП «Україна». Як наслідок - підприємство відкрили вже через рік. Хоча раніше процес міг розтягнутися на роки.

«Сьогодні нам є що запропонувати інвестору і ми готові надати максимальні можливості для його роботи»,- запевнив Сергій Машковський.

n 2007155253

Прочитано 1877 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework