Подаруй світло: як обрати декоративну свічку для дому

Подаруй світло: як обрати декоративну свічку для дому

  Затишок оселі створюють деталі: акцентні кольори, декор, світло та навіть запах! До затишного дому приємно повертатися, а ще приємніше — запрошувати гостей.

  Що може стати тою самою родзинкою затишності? Наприклад, подушки з цікавими принтами та тканиною, дерев’яні та паперові постери, вази, пледи, свічки. Де це шукати? Найкраще — у локальних виробників. Наприклад, у Києві є магазин подарунків та сувенірів виключно українського виробництва!

  У цій статті ми докладно розглянемо конкретну річ — свічки. Якими вони мають бути? Читай нижче!

  Віск — основа свічки

  Свічки можуть мати однаковий вигляд, проте їх головна складова — віск — буває різною. Ось три найпопулярніші види воску, які використовують для декоративних свічок:

  Соєвий

  Виробляється з соєвої культури. Найбільш екологічний варіант, бо не містить токсичних речовин та забруднювальних викидів, і тому є безпечним для здоров'я та довкілля. Він легко тане, не викликає алергії та може мати різні запахи.

  Бджолиний

  Ще один популярний варіант для виготовлення декоративних свічок. Він володіє антибактеріальними властивостями та має приємний медовий запах, тому додатково його не ароматизують. Однак, його використання може бути проблематичним для веганів та в тих країнах, де забороняють використання продуктів бджільництва.

  Пальмовий

  Виробляють з масла пальми.Найдешевший та доступніший, однак, його використання може мати негативний вплив на довкілля та здоров’я.

  Джерело: gifty.in.ua 

  Аромат — те, що дає настрій

  Гармонія та спокій

  Оптимальним вибором будуть аромати лаванди, ромашки, ванілі та сандалового дерева. Ці аромати мають заспокійливs властивості, допомагають зняти стрес та покращують настрій.

  Концентрація та ефективність

  Для енергії та збудження можна вибрати свічки зі стимулювальними ароматами грейпфрута, лимона, м'яти або евкаліпта.

  Радість та бадьорість

  Сильний та насичений характер ароматів ягід, фруктів, апельсина та кориці додають енергії та відчуття святковості.

   Свіжість та свобода

  Для творчих та незалежних людей, можна вибрати свічки з ароматами морського повітря, лісу, м'яти та розмарину, що дарують легкість. .

  Чуттєвість та романтика

  Для витончених людей, можна вибрати свічки з ароматами троянд, лілій, жасмину та лілаку. Ці аромати створюють інтимну та ніжну атмосферу.

  Дизайн — радувати око

  Декоративні свічки є одним з найпопулярніших предметів декору. Різні типи дизайну декоративних свічок можуть створити різний ефект в приміщенні та підійти для різних цілей.

  Найбільш розповсюджені — маленькі чайні. Навіть одна така свічка дає бонусів до затишку кімнати. Їх можна використовувати як для вечірнього романтичного настрою, так і для створення святкового настрою на Різдво чи Новий Рік. Вага та розмір дозволяють свічкам триматися на воді. Така властивість дозволяє експериментувати з композиціями та навіть приймати з ними ванну!

  Фігурні свічки — те, що треба для чогось тематичного. Вони бувають у формі квітки, тварини, фрукта та інші, що робить їх дуже оригінальними та нестандартними. Фігурні свічки можна використовувати для різних тематичних вечірок, дитячих свят та тематичних заходів.

  Свічки в скляних стаканах — зручно та атмосферно. Вони можуть мати різні форми та кольори, декілька гнітів та різні його типи. На будь-який смак! Також оптимальний варіант подарунка, бо виглядають стильно, впишуться в багато інтер’єрів та легко пакуються у компактну подарункову коробку. Головне тут — вірно обрати віск та аромат.

Новини Житомира

 

Прочитано 1435 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework