Житомиряни почали купувати більше нових авто

Житомиряни почали купувати більше нових авто

  Минулого місяця у Житомирі та області придбали 180 нових автомобілів. Це на 157% більше, ніж у квітні минулого року, коли за місяць зареєстрували 70 машин.

  Сума покупок становила 5 млн доларів США без врахування вартості додаткового обладнання. Лідером серед брендів минулого місяця був Ford. Майже 30 таких нових автомобілів отримали реєстрацію у регіоні. Крім цих авто часто обирали Toyota, Renault, Peugeot і Kia, – повідомляє прес-служба сайту з продажу автомобілів RST.ua.

  Пікап Ford Ranger отримав найбільшу кількість продажів серед моделей і покрив майже 10% ринку. Також у регіоні часто реєстрували Peugeot 301 і Kia Sportage.

  Майже 75% зареєстрованих автомобілів – кросовери. Частка авто, що обладнані дизельними моторами, склала 36% ринку, а середній об’єм двигуна становив 1,9 л. Автомобілі з ціною від 17 до 35 тис. доларів отримали долю ринку 54%. Середня ціна кожного автомобіля, який зареєстрували у квітні, склала 27 тис. доларів.

  Загалом у квітні в Україні зареєстрували 10 000 нових автомобілів. Це на 11% більше, ніж у березні і на 170%, ніж у квітні минулого року. Сума витрат минулого місяця склала 330 млн доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання. Для порівняння, у квітні минулого року кількість зареєстрованих авто становила 3 700. Найпопулярнішою маркою була Toyota, а бестселер серед моделей – Kia Sportage.

  Нагадаємо, у першому кварталі поточного року у Житомирі та області придбали 350 нових автомобілів. Сума покупок становила 10 млн доларів. Лідером серед брендів у січні-березні було Renault, а найпопулярніша модель –Kia Sportage.

Новини Житомира

 

Прочитано 3365 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework