На Житомирщині поменшало мільйонерів: 16 людей задекларували більше мільйона доходу

  На Житомирщині 16 людей задекларували більше мільйона гривень доходу за 2020 рік, про це під час пресконференції повідомив заступник заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Володимир Шелест, повідомляє кореспондент "Замкової гори".

   Загальна сума доходів осіб, які за 2020 рік заробили мільйон і більше складає 75,4 мільйони гривень. Майже половину від цієї суми, а це 35 млн грн. заробив житель Андрушівського району. На другому місці житель Черняхівщини із п'ятьма мільйонами. Найбільше людей, які за 2020 рік зуміли заробити більше мільйона, у самому Житомирі.

  Окрім того, у податковій відзначають різке падіння кількості людей, які заробили більше мільйона гривень, відповідно і зменшилась кількість надходжень від податку на доходи фізичних осіб.

  "Під час декларування за 2019 рік – податок на доходи фізичних осіб становив майже 24 мільйони, є значне падіння у порівнянні минулого року і 2020. Так більше мільйона гривень у 2019 році задекларували 114 людей, у 2020 - 16 громадян", - розповів Володимир Шелест.

Новини Житомира

 

 

Прочитано 535 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework