Версия для печати

Виробники лохини на Житомирщині запустили нові сортувальну і пакувальну лінії

  Кооператив Blueberry by StarBerries на базі ТОВ «Грасс Авеню» у селі Забілоччя в Житомирській області ввів в експлуатацію високотехнологічну сортувальну лінію ягід Berry Class 4 іспанської компанії-виробника Elifab і фасувальне обладнання від компанії Mat Exakta.

   Про це кооператив повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук, - передає agrotimes.ua.

  «Наша компанія не стоїть на місці. Щорічно ми вдосконалюємо виробництво для того, щоб наш споживач, як в Україні, так і за її межами, отримував високоякісний продукт. В цьому році ми запустили професійний склад-холодильник площею понад 700 м2. Запуск сучасного холодильного обладнання дає нам можливість повністю дотримуватися так званий «холодну ланцюжок», яка є основою в збереженні ягід свіжими, як можна довше», – зазначили в компанії.

  Виробники також зауважили, що високочутлива оптична система сортувальної лінії і сучасне програмне забезпечення дозволяють впорядкувати зібрану продукцію максимально точно і якісно, ​​адже в процесі перевірки ягід враховується більше 30 показників якості продукції. Особливістю обладнання є те, що після сортування ягода залишається цілою, а найголовніше зберігається властивий ягодам голубики сизий наліт.

 Новини Житомира

 

Прочитано 769 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии