×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У лютому Житомирщина стала лідером за зменшенням лімітів споживання природного газу

За оперативною інформацією НАК «Нафтогаз України» українські промислові підприємства, бюджетні установи, теплокомуненерго та населення використали в лютому цього року 4428,9 млн. куб. м природного газу, що на 16% менше, ніж у лютому 2014 р.

При цьому споживачі України за категоріями, встановленими Постановою Уряду від 09.07.2014 р. № 296 (промисловість, ТКЕ, бюджетні установи), перевищили ліміти використання природного газу майже на 9% (за підсумками січня 2015 року перевищення склало 13%).

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У НАК «Нафтогаз» відзначають, що менше лімітів у лютому споживали Житомирська (-6%), Полтавська (-4%), Херсонська, Тернопільська, Волинська (по -1%) області. Натомість найбільше перевищення лімітів спостерігалось у Рівненській (+156%), Черкаській (+87%), Одеській та Чернігівській (+28%) областях. 

 Таким чином, Житомирщина стала лідером по Україні за зменшенням лімітів споживання природного газу. Протягом лютого із запланованих 34,2 млн. куб. м газу наша область фактично використала 31,9 млн. куб. м блакитного палива.

 Нагадаємо, що Віце-прем’єр міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва  та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко під час всеукраїнської селекторної наради 2 березня відзначив Житомирщину як одну зі зразкових областей за дотриманням лімітної дисципліни.   

n 0403153290

Прочитано 549 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework