×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Німці запрошують житомирських підприємців на стажування

У рамках реалізації в нашій державі Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»,

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України спільно з німецьким Товариством з міжнародного співробітництва GIZ планують провести конкурсний відбір претендентів на стажування в Німеччині.

Про це повідомляють у департаменті економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації.  

Конкурсні відбори відбудуться:

  • 3-4 березня у м. Львові (на базі Центру Підтримки Бізнесу «НюБізнет»);
  • 16-20 березня у м. Хмельницькому (місце проведення уточнюється);
  • 23-27 березня у м. Одесі (місце проведення уточнюється);
  • у квітні у м. Києві (на базі Київського проектного офісу GIZ за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 44, оф. 5).

Консультації з питань підготовки документів для участі у конкурсному відборі кандидатів на стажування можна отримати у департаменті економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації за адресою:

м. Житомир, вул. М. Бердичівська 25, к. 207, електронна адреса: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript., тел. (0412) 47-45-00, 47-44-90.

n 1902153062

Прочитано 874 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework