Версия для печати

Понад 71 % учасників акції "Твоя енергонезалежність" залишили акційні кошти для подальшої оплати за газ

  На 5 червня майже 1732 учасників акції "Твоя енергонезалежність" на Житомирщині перевели залишки невикористаних акційних коштів на особові рахунки в ТОВ "Житомиргаз Збут".

  Це понад  71 % клієнтів компанії, які взяли участь в акції, яка проводилася в серпні-вересні минулого року НАК "Нафтогаз України". Ці споживачі написали заяву на зарахування коштів і надалі  вони зможуть використати їх для оплати спожитого газу, - розповідає epravda.com.ua.

  Загалом учасниками акції "Твоя енергонезалежність", стали  2440 споживачів "Житомиргаз Збуту".

  "Не всі споживачі вичерпали свій запас блакитного палива через незвично теплу зиму та відчутне зниження ціни на газ в опалювальний період. Залишки коштів споживачі можуть направити на оплату поточного споживання або повернути на картковий рахунок" – розповідає директор ТОВ "Житомиргаз Збут" Олена Благодарська.

  Для того, щоб отримати кошти на банківський рахунок, необхідно направити заяву встановленого зразка на поштову адресу 10002, м. Житомир, вул. Фещенко-Чопівського, 35, чи електрону адресу компанії Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.. Перевірити інформацію про повернення коштів можна у будь-який момент за допомогою онлайн сервісів 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером телефону (0412) 55-94-04.

  Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений за посиланням . Товариство зможе повернути кошти споживачам відразу після отримання заяви.

  Компанія закликає учасників акції визначитися із залишком коштів найближчим часом.

  Довідка: 104.ua це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні, можливості якого в 2019 році забезпечили 100 млн контактів з клієнтами. Найбільш популярними є онлайн послуги: особистий кабінет, який обслуговує 2,8 млн. клієнтів щомісяця, 104 Бізнес онлайн – сервіс для бізнесу, мобільні додатки 104 Mobile і 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами на рік. Сервіс 104.ua включає в себе також мережу зі 120 центрів обслуговування клієнтів "104.ua Клієнтській простір" в 16 областях. Центри щорічно обслуговують 5 млн клієнтів.

Новини Житомира

 

 

Прочитано 743 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии