Борг споживачів міста за теплопостачання на сьогодні складає 163 млн грн.

  Найбільш провальним по оплаті був початок року. У січні оплата за послуги «Житомиртеплокомуненерго» впала на 40, а у лютому на - 30%. В березні оплата виросла і склала понад 100%.

  У квітні цього року вона була на рівні 77%. Для порівняння у квітні минулого року цей показник був майже на 10% вищий. У зв’язку із коригуванням тарифу оплати, які мають надійти за кожен місяць, також менші і в грошовому вимірі.

 Тариф за теплопостачання складається на 80% з енергоносіїв (газ та електричну енергію), решта – заробітна плата працівників «Житомиртеплокомуненерго». Через провал у оплаті порядку 100 млн грн на початку року, з виплатою зарплати працівникам підприємства допомагала міська рада.

  Недоотримання коштів за комунальні платежі збільшує навантаження на місцевий бюджет. А це в тому числі і зарплати медиків та освітян.

  На зменшення оплати за теплопостачання вплинуло введення карантину, через розмови про те, що за комуналку можна не платити. Ми вдячні житомирянам за те, що у порівнянні з іншими обласними центрами, надходження коштів за оплату теплопостачання критично не зменшилось.

Новини Житомира

 

Прочитано 730 раз

Последнее изменение Среда, 20/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework