Житомиряни отримають платіжки за тепло зі зменшеними сумами

  Таке рішення прийняли 28 квітня  на позачерговому засіданні виконавчого комітету.

  Тобто вже у травні 2020 року споживачі отримають платіжки за квітень зі зменшеною вартістю спожитої теплової енергії та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, - повідомляє пресслужба міської ради.

  КП «Житомиртеплокомуненерго» здійснить коригування нарахувань за послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води для населення. Перерахунок буде проведено за Постановою Кабінету Міністрів України  від 21 липня 2005 року №630,  враховуючи підвищення середньої температури зовнішнього повітря у березні, а також на підставі механізму та вимог визначених Постановою КМУ від 24.12.2019 року № 1082 щодо зміни вартості постачання природного газу.

  «Оплата за опалення за квітень 2020 року після проведення перерахунків в середньому зменшиться на 80,26%.  Тобто, затверджений у січні 2020 року тариф за послуги централізованого опалення для населення, який становив 37,04 грн/1 кв. м, в квітні  складатиме – 7,31 грн/1 кв. м», - пояснив директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли в Житомирі запрацюють перукарні та продуктові ринки 

З 1-го травня житомиряни будуть сплачувати за полив присадибних ділянок

Новини Житомира

 

Прочитано 640 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework