Версия для печати

Житомиряни з початку року купили нових авто на $8 млн

  У першому кварталі 2020 року в Житомирі та області придбали 330 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $24 тис.

  Сума витрат у січні-березні в регіоні склала $8 млн. Найпопулярнішою маркою було Renault, яких зареєстрували яких зареєстрували 59 авто на суму $800 тис без врахування вартості додаткового обладнання. Також попитом користувалися Toyota і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

  Бестелером на Житомирщині був кросовер Kia Sportage. Крім нього були популярними Toyota RAV4 і Renault Sandero.

  Серед зареєстрованих авто 27% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 1,8 тис сантиметрів кубічних.

  Загалом у першому кварталі 2020 року в Україні зареєстрували 20 тис нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $28 тис. Сума витрат у січні-березні склала $560 млн. Найпопулярнішою маркою в Україні було Renault, яких зареєстрували 3,5 тис авто. Минулого місяця через введення карантину в Україні продажі знизились на 16%, якщо порівнювати із березнем 2019 року.

  Нагадаємо, у лютому у Житомирі та області придбали 125 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $23 тис.

Новини Житомира

 

Прочитано 936 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии