×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Майже 2 млрд. грн. було залучено в розвиток агропромислового комплексу Житомирщини у 2014 році

За оперативними даними, у 2014 році в розвиток агропромислового  комплексу області залучено понад 1 млрд. 9 млн. 587 тис. грн. інвестицій,

з яких у сільськогосподарське виробництво – 754,08 млн. грн. (на 20,9 млн. грн. (або на 2,9%) більше, ніж у 2013 році), у харчову та переробну промисловість –  255,5 млн. грн. (на 115,7 млн. грн. (або на 83%) більше у порівнянні з 2013 роком).

Про це повідомляють у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 Інвестиційні кошти спрямовувались на придбання техніки та технологічного обладнання, будівництво і реконструкції об’єктів виробничої інфраструктури, придбання худоби та птиці.

 Найвищий показник залучення інвестиційних коштів у 2014 році зафіксовано в Житомирському, Попільнянському, Новоград-Волинському та Овруцькому районах (відповідно 405,7 млн. грн., 149,6 млн. грн., 40,4 млн. грн. та 38,9 млн. грн.). Найменше інвестиційних коштів залучено в Малинському та Олевському районах  (116 тис. грн. та  81 тис. грн.).

 У 2014 році у Житомирському районі інвестиційні кошти спрямовувались на будівництво елеваторного комплексу ТОВ «Райз Полісся» на території Оліївської сільської ради, модульного зерносушильного комплексу «Sukup» для сушіння та зберігання зерна  в ТОВ «Млинище», на впровадження у виробництво нових сортів сільськогосподарських культур та нових технологій їх вирощування, придбання сільськогосподарської техніки  та технологічного обладнання. У Попільнянському району інвестиційні кошти залучались на реконструкцію молочно-товарної ферми  та будівництво доїльного залу в ПСП «Україна», на вдосконалення та модернізацію елеваторного комплексу  в ТОВ  «Сігнет-Центр», на будівництво сушки, зерноскладу та елеватору інвестиційною компанією ПАТ «ТАКО». У Новоград-Волинському районі інвестиції спрямовувались на будівництво комплексу по переробці та зберіганню ягід ТОВ «БЕТЕК». В Овруцькому районі основну частину інвестицій було вкладено на будівництво комбікормо-елеваторного комплексу інвестиційною компанією ТОВ «Райз Полісся».

n 0502152790

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Прочитано 924 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework