×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирян запрошують до обговорення проекту обласного бюджету

11 січня відбулося засідання робочої групи по виробленню проекту рішення про обласний бюджет 2015 року.

Участь у заході взяли т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та заступник голови обласної ради Руслан Годований.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Головою робочої групи є директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко, заступником голови робочої групи – Дмитро Кропачов, членами – директори департаментів, начальники управлінь та служб облдержадміністрації.

Ганна Ємченко відкрила засідання та повідомила присутнім, як формувався обласний бюджет.

«Засідання робочої групи по виробленню проекту рішення про обласний бюджет 2015 року пройшло конструктивно, результативно та по-діловому», - наголошує посадовець.

Директор департаменту фінансів облдержадміністрації відмічає, що вже сформовано обласний бюджет і працівники підвідомчого їй структурного підрозділу облдержадміністрації наразі формують доходи та видатки за кодами функціональної та економічної класифікації. Під час засідання робочої групи були надані відповіді на всі запитання та відповідні пояснення.

Т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко висловили подяку всім розпорядникам коштів, адже на засіданні були присутні всі керівники департаментів та управлінь.

Ганна Ємченко відмітила та подякувала усім за гарну командну роботу та розуміння.

«Ми працювали важко та наполегливо, сформували разом бюджет, який дасть можливість утримувати бюджетні установи, повністю забезпечили заробітною платнею працівників бюджетної сфери, розрахунки за енергоносії і значно збільшили кошти на продукти харчування та ліки, адже це захищені статті витрат», - зазначила посадовець.

Для обговорення проекту обласного бюджету запрошуються представники ЗМІ та громадськості на засідання постійних комісій обласної ради, які працюватимуть 13 та 14 січня 2015 року (графік на сайті обласної ради).

«Готова відповідати на всі запитання, які турбують ЗМІ та громадськість, розказати про формування бюджету, щоб на сесії обласної порядно прийняти бюджет», - наголошує Ганна Ємченко.

n 1201152399

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Прочитано 703 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework