×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Питання зовнішньої реклами у Житомирі: Чи не стане це новим конфліктом між міською владою і підприємцями?

Міська влада у Житомирі намагається привести вигляд вулиць у місті в належний вигляд.

Уже кілька місяців намагаються знайти компроміс із квіткарями, котрі торгують на вул. Небесної Сотні, встановлюють зупинки європейського зразка та збираються навести лад із зовнішньою рекламою у місті. Про те, не все так просто як на перший погляд.

В Житомирі має всі шанси загостритися конфлікт між чиновниками міської ради та власниками рекламних конструкцій. Міська влада прийняла рішення скасувати дозволи на використання таких конструкцій.

n 0312141849 5

За словами власників таких конструкцій влада не надає жодних аргументів, чому скасовують дозволи, які були виданні законним шляхом.

Підприємці погоджуються, що можливо, вони не є найкращим рекламним проектом міста, але така реклама має право на існування. «Саме вона дає можливість малому та середньому підприємцю заявити про себе на ринку. А це — власники маленьких крамниць, побутові послуги, маленькі перукарні, стоматологічні кабінети, будівельні магазини та ательє. Іншими словами ті, хто намагається прогодувати себе, свою родину, ще й забезпечує нехай декілька робочих місць для мешканців нашого міста», - йдеться у зверненні підприємців до в.о міського голови Любові Цимбалюк, котрі замаються розміщенням реклами у Житомирі.

Позиція влади в принципі зрозуміла – «не відповідає архітектурній концепції міста». Питання тоді в іншому, а яка тоді відповідає? Чому одним можна встановлювати нові рекламні конструкції, а другим ні, якщо нормативні вимоги для всіх однакові? Чому не демонтують старі рекламні конструкції, які порушують умови цілісного візуального сприйняття архітектурних ансамблів?

За словами підприємців вони пропонували встановити на місті існуючих легкі металло-пластикові конструкції єдиного зразка. Влада ж наполягає на встановлені світлових конструкцій. Проте, ціновий рівень таких сягає рівня європейських столиць! Люди наголошують на тому, що такі конструкції буде дорого орендувати та і для більшості рекламщиків міста така сума буде не посильна.

Матимемо надію, що це питання не переросте в черговий конфлікт між владою і підприємцями.

n 0312141849 1 n 0312141849 2

 

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Прочитано 1034 раз

Последнее изменение Среда, 03/12/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework