Версия для печати

«Хопштайнер Україна» сподівається переконати пивзаводи працювати на вітчизняному хмелю

  ТОВ «Хопштайнер Україна» (Житомирська область), яке займається вирощуванням та переробкою хмелю, планує розширити лінійку сортів хміля – як вітчизняних, так і імпортних, і збільшити врожай.

 

 Про це в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer розповів директор компанії Микола Михайлов.

  «А ще сподіваюся, що зможемо переконати корпорації, які мають пивоварні заводи в Україні, працювати на українському хмелю, – додав він. – Щоб задовольнити їхні вимоги, ми висадили імпортні сорти, яких в Україні раніше не було». 

  На його думку, переконливим аргументом для корпорацій має стати той факт, що якість українського й імпортного хмелю є однаковою, а от ціна на вітчизняний хміль для них буде більш економічно привабливою.

  «Серед українських пивзаводів немає жодного, який би мав власні хмільники, – підкресив  Микола Михайлов. – Більшість із них завозять сировину з США та Німеччини».

Джерело: agrotimes.net


Но
вини Житомира

Прочитано 774 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии