×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До Житомира приїхала Повноважний посол Аргентини в Україні, аби обговорити питання співпраці

Про напрямки співпраці між Житомирщиною та Аргентиною йшлося під час зустрічі обласної влади і Повноважним посолом Аргентини в Україні Лілою Ролдан Васкес де Муан, яка прибула 11 листопада до Житомирської області з офіційним візитом.

Надзвичайний і Повноважний посол Аргентини в Україні Ліла Ролдан Васкес де Муан відмітила, що вже вдруге відвідує Житомир та область.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Україна наразі переживає специфічні моменти історії. Для вас важлива солідарність інших країн світу. Впевнена, що потужність української нації допоможе вам подолати усі труднощі. Ми переживаємо разом із вами, знаємо, що відбулася Революція Гідності, і багато представників Житомирщини в ній брали участь. Жителі області віддали своє життя за гідне майбутнє, як під час революційних подій, так і в зоні проведення АТО», - наголосила пані Посол та запропонувала вшанувати їх пам'ять та подвиг хвилиною мовчання.

В свою чергу голова облдержадміністрації Сергій Машковський наголосив, що обласна влада приділяє велику увагу інвесторам, створює максимально комфортні умови для ведення бізнесу на території Житомирщини та залучає нові іноземні інвестиції.

Пані Посол озвучила чотири перспективні напрямки співпраці між Житомирщиною та Аргентиною. Це галузі сільського господарства, лісова, текстильна (зокрема дизайн одягу та взуття) та туристична.

Нагадаємо, що в основному характер зовнішньоекономічних відносин Житомирської області з Аргентиною має імпортне спрямування. Це чітко демонструють статистичні показники взаємовідносин Житомирщини з Аргентинською Республікою за останні 5 років.

Сергій Машковський переконаний, що рівень співробітництва регіону з Аргентиною отримає якісний та потужний імпульс розвитку завдяки сприянню Надзвичайного і Повноважного посла Аргентини в Україні Ліли Ролдан Васкес де Муан.

n1111141456

n1111141456 1

n1111141456 2

Прочитано 774 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework