Ігор Гундич: Дуже приємно, що на території області є інвестори, які професійно підходять до власної справи

  На території області діє потужне приватне підприємство «Галекс-Агро» у селі Городище Новоград-Волинського району, яке професійно підходить до власної справи та виготовляє лише органічну продукцію.

 

  Про це сказав голова ОДА під час робочої поїздки до Новоград-Волинського району, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

  «Дуже приємно відвідувати підприємства, де інвестори – українці. Я багато разів говорив, що для мене немає різниці чи це закордонний інвестор, чи український. Для мене важливо, щоб він створював робочі місця та сплачував податки. Я неодноразово чув про це підприємство, але завжди краще побачити на власні очі та почути про проблеми або здобутки. Сьогодні ми побачили здобутки – гарна селекція, гарна порода корів, яка привезена з-за кордону. І це дуже приємно, що на території області є інвестори, які професійно підходять до справи, якою займаються», – сказав Ігор Гундич.

  В структурі посівних площ  підприємства 52% займають зернові культури, 45% – кормові та 3% – технічні. Загалом підприємство обробляє 5,9 тис га сільськогосподарських угідь. Зернова продукція експортується в країни Європи: Швейцарію, Німеччину, Італію, Голландію, Англію.

  Крім цього, підприємство має потужну тваринницьку базу – всього утримується 2839 голів великої рогатої худоби, у тому числі 931 корову. Усе поголів’я – це племінна велика рогата худоба м’ясо-молочної породи Симентал, завезеної з Європи.

  Довідково. Приватне підприємство «Галекс-Агро» засноване у 2008 році та займається вирощуванням екологічно-чистої продукції рослинництва та тваринництва.

  Молочна продукція виготовляється під брендом «Органік Мілк» на території Баранівського району.

Новини Житомира

 

Прочитано 874 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework