У Баранівці планують витратити майже 5 млн грн на капітальний ремонт будівлі гімназії

  Депутати Баранівської міської ради погодили здійснення зовнішнього запозичення у сумі 4 949 086 грн на термомодернізацію Баранівської гімназії, шляхом отримання кредиту від міжнародної фінансової корпорації НЕФКО. 

  За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської міської ради під час засіднання позачергової сесії, передає Місто Баранівка.

  За словами начальника управління фінансів Олени Дем’янюк, це не перша практика щодо залучення зовнішнього фінансування. Баранівська міська рада у 2013 році вже отримувала кредит НЕФКО у сумі 1 176 700 грн на капітальний ремонт будівлі дитсадка «Сонечко».

  "Практика погашення показала його максимальну вигідність. Кредит не став тягарем для міського бюджету, адже згідно умов договору кожна сума до оплати зменшується майже вдвічі завдяки застосуванню коригуючого коефіцієнта", - повідомила Олена Дем'янюк.

  Крім того, депутати міської ради затвердили два розвиткові проекти, які передбачають будівництво на території Баранівської гімназії футбольного майданчика зі штучним покриттям та реконструкцію котельні гімназії з добудовою складу палива.

Новини Житомира

Прочитано 1131 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework