У Житомирі дві школи підключили програму, яка контролює харчування дітей

  Одразу у двох житомирських школах батьки дистанційно перевіряють, чи купують їхні діти обіди.

  Житомирський екологічний ліцей №24 і Житомирська ЗОШ №6 долучились до програми ПриватБанку “Карта для харчування”. За допомогою програми діти сплачують у їдальнях за шкільні обіди карткою Юніора, а батькам надходить звіт про витрати.

  “Сухарики, чіпси, шоколадні батончики - це далеко не весь список того, на що школярі зачасту витрачають свої кишенькові кошти. Звичайно, батьки хочуть, щоб замість шкідливої їжі їхні діти повноцінно харчувались. Програма “Карта для харчування” - це можливість контролю і впевненості, що кошти йдуть саме на шкільні обіди”, - розповіла керівник напрямку “ЮніорБанк” Житомирського РУ ПриватБанку Анна Беленюк.

  Школи, які підключено до програми “Картка для харчування”, обладнано терміналами для приймання карток Юніора. Комісія за розрахунок з картки Юніора відсутня.

  Також батьки можуть відключити можливість знімати гроші через банкомати за карткою своєї дитини, щоб бути впевненим у її правильному харчуванні, відсутності витрат на нездорову їжу, алкоголь або цигарки.

  Такі картки підв’язані до карткового рахунку одного з батьків. Тобто кожен розрахунок за цією карткою буде під контролем дорослих.

  Картка Юніора має дебетовий рахунок і  витратити більше коштів, ніж на неї покладено, буде неможливо. Поповнити картку своєї малечі батьки можуть у зручний для них спосіб: в касах банку, в терміналах самообслуговування або через Інтернет-банк Приват24, не виходячи з дому.

  Відкрити картку Юніора можна у будь-якому із 60 відділень ПриватБанку на Житомирщині.

Новини Житомира

Прочитано 1065 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework