У Малині буде новий цегельний завод

  Про це говорили на минулій сесії міської ради бізнесмени з Рівненщини. Як зауважив їхній представник, керівник ПП «Сварцевицька цегла» Олег Нечитайло, подібний завод мають на Рівненщині, у селі Сварицевичі. Він успішно працює з 2004-го року.

   Наразі планують відкрити нове виробництво, ближче до Києва. Найприйнятніший варіант — Малин, де ще минулого століття геологи виявили великі поклади глини, пише mn.zt.ua.

  — На підприємстві буде до ста робочих місць, середня заробітна плата не менше двох мінімальних, офіційне працевлаштування. Вчасно розраховуватимемося за оренду земельної ділянки та сплачуватимемо податки у бюджети всіх рівнів, — пообіцяв Олег Михайлович, а також висловив сподівання, що малинська влада оперативно ухвалить необхідні рішення щодо виділення земельної ділянки для нового заводу.

  Депутати зацікавилися пропозицією. Однак для досконалого вивчення питання вирішили створити робочу групу, котра у найближчий час відвідає ПП «Сварцевицька цегла», аби на власні очі переконатися в успішному ви­робництві. Єдина перепона — цегельний завод у Малині планують звести не на колишньому місці по вулиці Кримського, а на полі за «голопузівкою», де передбачені земельні ділянки для атовців. Саме там — родовище глини. Відтак депутатам необхідно визначитися, дати землю 200-ам бійцям чи робочі місця малинчанам, наголосив міський голова Олексій Шостак.

Новини Житомира

 

Прочитано 1350 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework