За 8 місяців 2017 року до загального фонду обласного бюджету надійшло майже 500 млн грн.

  Упродовж поточного року, зокрема, за 8 місяців 2017 року до загального фонду обласного бюджету надійшло майже 500 млн грн. Надходження збільшились на 3%, ніж було затверджено плановими показниками на цей період.

   Також до обласного бюджету впродовж року з державного бюджету надходила базова дотація на загальну суму 27,5 млн грн, а також 130 млн грн додаткової дотації, яка спрямовується на утримання закладів освіти та охорони здоров’я, - про це повідомляє прес-служба обласної ради.

  Окрім цього, за цей період з державного бюджету одержано освітню субвенцію у сумі 115 млн грн; майже 500 млн грн медичної субвенції;  субвенцію на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров’я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії – 386,4 тис. грн; субвенцію на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги – 2,8 млн грн.

 Також отримано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації для отримання житла соціально незахищеним верствам населення, учасникам АТО, які потребують  поліпшення житлових умов – 11,7 млн грн; субвенцію на виплату допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу – 1, 3 млрд грн; субвенцію на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 19,7 млн грн; субвенції на надання всіх видів пільг та житлових субсидій населенню – 1,8 млрд грн та інші види субвенцій.

Новини Житомира

Прочитано 541 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework