×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирян запрошують на 116-й Китайський ярмарок імпортно-експортних товарів

Як повідомляють у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, з 15 жовтня по 4 листопада в місті Гуанчжоу (Китайська Народна Республіка) відбудеться 116-й Китайський ярмарок імпортно-експортних товарів.
Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

До участі у заході запрошуються зацікавлені компанії, організації та установи Житомирської області. За запрошеннями звертатися безпосередньо до Канцелярії Радника з торгово-економічних питань при Посольстві КНР в Україні за телефонами: (044) 284-77-10 або (044) 284-67-69.
Більш детальну інформацію можна також знайти на офіційному веб-сайті ярмарку – www.cantonfair.org.cn.

Довідково. Організаторами 116-го Китайського ярмарку імпортно-експортних товарів (скорочено – Кантонський ярмарок) виступили Міністерство комерції КНР, Народний уряд провінції Гуандун, Центр зовнішньої торгівлі Китаю. Захід відбуватиметься у три етапи. Так, упродовж 15-19 жовтня учасники представлять електронні товари, побутову техніку, будівельні матеріали, вироби з заліза та механічне обладнання. У рамках другого етапу, що триватиме протягом 23-27 жовтня, експонуватимуться побутові споживчі товари (кухонне приладдя, побутова кераміка та фарфор тощо) сувенірно-подарункова продукція, прикраси для дому (художні вироби зі скла, лози та металу, меблі, садові предмети, устаткування для водотерапії просто неба й т. і.). На третьому етапі – з 31 жовтня по 4 листопада – можна буде ознайомитися з кращими зразками продуктів харчування, текстилю та одягу, взуття, офісного приладдя, предметів для відпочинку, колекціями сумок і валіз, а також із лікарськими і тонізуючими засобами, медичними інструментами, витратними та перев’язувальними матеріалами.

Прочитано 902 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework