×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі привітали підприємців із професійним святом

У першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Відповідно до розпорядження міського голови 28 серпня 2014 року №483 за особистий внесок у розвиток економіки міста Подяками виконавчого комітету були нагороджені житомирські підприємці.
Про це повідомляє пре-служба міської ради.

Під час вітального слова перший заступник міського голови Сергій Сухомлин подякував присутнім за їх роботу у розвитку Житомира та за підтримку 95-ої аеромобільної бригади.
"Цей рік, як не один з попередніх, складний. І та робота, яку ви робите - це героїчний труд. Тому що у більшості підприємств зараз на першому місці стоїть навіть не прибуток, а в першу чергу відповідальність за тих людей, які у них працюють. І те, що ви людям платите заробітну плату, те, що ви сплачуєте податки, в тому числі і в міський бюджет  - за це вам щиро дякую.  Велика вдячність і за ту, допомогу, яку ви надаєте нашим військовослужбовцям. Кожен з вас долучився до підтримки. Хлопці це відчувають. Під час мого нещодавнього перебування у Слов'янську командування 95-ої бригади передало вітання та слова вдячності за підтримку, яку надає місто Житомир та його підприємства",  - звернувся до присутніх Сергій Сухомлин.
Подяки та квіти за вклад в економіку міста в День підприємця від Житомирської міської ради отримали:
•    Усик Сергій Петрович, директор ПП «СКЕФАЛД-2» (будівництво житлових і нежитлових будівель)
•    Духота Валентина Петрівна, фізична особа-підприємець (надання послуг з громадського харчування у ліцеї №24 та гімназії №1)
•    Кисельова Наталія Анатоліївна, фізична особа-підприємцю (надання послуг з громадського харчування у школі №6)
•    Бірюченко Микола Володимирович, генеральний директор ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» (надання в оренду і експлуатацію власного чи орендованого  нерухомого майна)
•    Гнатюк Олег Дмитрович, фізична особа-підприємць (роздрібна торгівля деталями і приладдям для автотранспортних засобів)
•    Малін Володимир Борисович, директор ТОВ «РЕК» (виробництво обладнання зв’язку)

Прочитано 1619 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework