×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Олена Володимирівна Галагуза

Олена ГалагузаОлена Володимирівна Галагуза (*27 лютого 1985, Житомир) — українська журналістка телебачення, радіо, друкованих ЗМІ, відомий блогер та громадський діяч. Автор та ведуча програми «Погляд з Оленою Галагузою».

Громадський активіст на Житомирщині та Україні. Діяльність акцентує на відродженні національної пам'яти та українських традицій, моніторингу роботи влади, корупції в державному апараті.

Ініціатор відновлення пам'ятної дошки на вулиці Ольжича, член комісії з проведення конкурсу на встановлення пам'ятникаО.Ольжичу в Житомирі.

Є кореспондентом "Газети по-українськи" та каналу «112 Україна».

Народилась 27 лютого в Житомирі, в родині Галагузи Володимира Олексійовича та Зінаїди Станіславівни.

1 вересня 1992 року пішла до першого класу гуманітарної гімназії № 23 міста Житомир, яку закінчила із Золотою медаллю в 2002 році.
В 2002 році вступила до Житомирського державного університету ім. Івана Франка в Інститут іноземної філології, який закінчила з відзнакою в 2007 році за освітньо-кваліфікаційним рівнем - спеціаліст. Вільно володіє українською, російською, англійською мовами, на розмовному рівні - польською та німецькою.

Неабияка працездатність молодої студентки дозволяє їй успішно поєднувати навчання з роботою кореспондентом обласних газет "РІО-Інтер" (2002-03) та "Вільне слово" (2002-04). З 2004 по 2007 роки Олена працює заступником головного редактора - випусковим редактором всеукраїнського видання "Громадський вектор".

Після закінчення вишу працювала помічником у прес-службі голови Житомирської ОДА (2007), згодом - журналістом тижневика "Субота" (2007-2010) та кореспондентом "Газети по-українськи" (від 2007 р. і дотепер). Від 2010 р. до 2012 р. працювала журналістом житомирської ТРК "Союз-ТВ", в 2012-13 роках - телестудії "Ц", програми якої виходили на каналі "Тоніс".

Від 2014 року є власним кореспондентом каналу "112 Україна" в Житомирській області.

Громадська діяльність

Під час навчання в університеті Олена зажди була в числі лідерів студентських рухів та об'єднань. Учасник Помаранчевої революції 2004 року.

Свого часу перебувала в різних громадських організаціях: "Молодий Рух Житомирщини", обласне відділення "Міжнародне товариство прав людини", випускник школи юних політиків.

 

Прочитано 1338 раз

Последнее изменение Понедельник, 21/09/2015

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework