Що одягнути на корпоратив 2017: Модні образи від Андре Тана

Український дизайнер розповів, що одягнути на новорічний корпоратив, щоб не виглядати буденно.

Напередодні Нового року розпочинається період корпоративів. Такі заходи вимагають відповідного дрес-коду залежно від місця проведення свята. Адже вечірня сукня в офісі виглядатиме недоречною, тоді як в ресторані у такому вбранні ви будете на висоті.

У програму «Сніданок. Вихідний» завітав український дизайнер Андре ТанАндре Тан. Стиліст програми «Поверніть мені красу» розповів, як не варто одягатися на новорічний корпоратив, аби не виглядати зухвало, а також виділив 3 ідеальні образи для вечірки.

ЩО НЕ ВАРТО ОДЯГАТИ НА НОВОРІЧНИЙ КОРПОРАТИВ?

Щоб не виглядати зухвало, експерт «Поверніть мені красу» визначив головні табу для новорічного корпоративу:

– занадто глибоке декольте (ідеальне декольте – 2 см до області грудей);
– оголена спина (вбрання з відкритою спиною більше підходить для світських заходів та вечірок);
– міні-сукня та зухвалі колготи;
– прозора сукня.

Модний експерт програми «Поверніть мені красу» та «Сніданок. Вихідний» підготував 3 ідеальні образи для новорічного корпоративу.

Станьте іконою стиля для своїх колег за допомогою лаконічних суконь витонченого крою. Залиште вичурні фасони, пайєтки, міні-довжину та глибокі вирізи для друзів та коханого. Елегантні однотонні сукні з цікавими елементами – саме те, що потрібно.

Велике значення для таких моделей має тканина, саме вона стає ключовою характеристикою вашого ідеального образу серед колег. Обирайте натуральну тонку вовну, жаккард чи шовк.

Зверніть увагу на такі актуальні деталі як асиметричний крій, волани в іспанському стилі та моделі на запах.

Краще якщо модель буде однотонного насиченого кольору, а якщо не знаєте який саме ваш, обирайте класику. Маленька чорна сукня – перевірений десятиріччями варіант.

ЩО ОДЯГНУТИ НА КОРПОРАТИВ В ОФІСІ?

Для робочого корпоративу в офісі ідеально підійде біла сорочка. Родзикою можуть бути аксесуари чи мереживо. Найкраще доповнити образ довгою спідницею.

ЩО ОДЯГНУТИ НА КОРПОРАТИВ У РЕСТОРАНІ?

Для новорічного корпоративу в ресторані чудово підійде розкішна довга сукня. Сміливо обирайте сукню оверсайз – такий фасон приховає дрібні недоліки фігури.

Образ підкреслить масивна каблучка та срібний клатч..

ЩО ОДЯГНУТИ НА КОРПОРАТИВ У ЗАМІСЬКОМУ БУДИНКУ?

Для такого формату новорічного корпоративу можна обрати однотонний шовковий комбінезон у поєднанні зі зручним взуттям. Доречними будуть стримані аксесуари.

Готуйтеся до Нового року разом з 1+1. У нашому святковому спецпроекті ми ділимося незвичайними рецептами до новорічного столу, секретами виготовлення новорічного декору та разом з експертами розповідаємо, як наважитися на зміни у Новому 2017 році.

Джерело: 1+1

Прочитано 2492 раз

Последнее изменение Вторник, 20/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework