×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Вільні подорожі в Європі будуть призупинені на два роки, поки Брюссель придумає, як зупинити наплив іммігрантів

ЄС призупинить подорожі без паспортного контролю по Шенгенській зоні на два роки

n 2701167520Брюсселю запропонували призупинити дію Шенгенської угоди і відновити ретельні перевірки на кордонах в той час, поки чиновники працюють над планом про виключення Греції з зони вільного пересування, оскільки вона не змогла зупинити чи зареєструвати сотні тисяч іммігрантів, про це пише ZN.UA із посиланням на The Times.

Тепер Єврокомісія буде працювати над надзвичайними заходами для встановлення нової систему прикордонного контролю для перекриття шляху мігрантів з Греції в Німеччину через Балкани.

Також вивчається пропозиція бельгійської сторони побудувати табір ЄС для затриманих іммігрантів, який би вміщав чверть мільйона людей. Тут біженці зможуть жити, поки їхні справи про надання притулку розглядатимуться.

Рішення про зупинку дії Шенгенської угоди було ухвалене міністрами внутрішніх справ ЄС і стало ударом для об'єднання. Оскільки Єврокомісія просила зберегти кордони 26 країн відкритими, оскільки це "найбільше досягнення союзу".

Нідерландський міністр з питань міграції Клаас Дійкофф пояснив, що з Шенгенської угоди буде усунута стаття 26, яка передбачає можливість відновлення тимчасового прикордонного контролю на півроку. Це дозволить закрити європейські кордони до двох років. "Якщо прикордонний контроль буде відновлений на два роки, буде тяжко знову його скасувати", прокоментував The Times неназваний європейський чиновник.

Прочитано 2256 раз

Последнее изменение Среда, 27/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework