Житомирянам на замітку: що обов'язково має бути на святковому столі в Новий рік 2017

Зустрічати Новий рік 2017 потрібно правильно. Це не означає, що на столі повинні бути найдорожчі страви й посуд, а на гостях - брендові речі.


Головне - задобрити господаря майбутнього року - Червоного Вогняного Півня. Головне, щоб у будинку було яскраво і красиво.

Як організувати святковий стіл розповів двічі переможець і суддя "Битви екстрасенсів", експерт проекту "Слідство ведуть екстрасенси", ясновидець і астролог Хаял Алекперов.

За його словами, буде просто чудово, якщо ви прикрасите свій стіл декоративними свічками.

Вогонь – саме та стихія, яка допоможе вам залучити в будинок достаток, щастя і кохання, передає СТБ .

Що стосується продуктів до новорічного столу – перевагу варто віддати натуральним продуктам, виготовленим просто і зі смаком.

Запечені м'ясо, картопля, овочі – все це дуже навіть сподобається голосистому господареві року.

Ну і, звичайно ж, особливу увагу приділити зерновим культурам. Хліб і випічка на столі повинні бути в достатку. А якщо ви вирішите приготувати, наприклад, печиво з передбаченнями, то задобрите не тільки Вогняного Півня, але і своїх гостей.

Обов'язково прикрасьте стіл незамінним новорічним атрибутом – мандаринами і апельсинами або, за бажанням, іншими фруктами яскравих кольорів – їх барвистість і приємний аромат не тільки створять потрібну атмосферу, але і допоможуть добитися прихильності Вогняного Півня, - радить Алекперов.

Прочитано 2626 раз

Последнее изменение Понедельник, 26/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework