ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок

У Житомирській області реалізовується Програма "Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок", яка має на меті навчити жінок фінансової, правової грамотності та особистої ефективності.

Захід ознаменував початок у нашій області Програми "Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок", яка впроваджується Українським жіночим фондом за підтримки Програми розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II). Регіональним партнером у реалізації ініціативи є Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет».

Проведення тренінгів з фінансової грамотності для жінок, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, а саме: дружини та матері учасників АТО, внутрішньо переміщені жінки із східних регіонів України, жінки, які мешкають у сільській місцевості, багатодітні жінки, одинокі матері, вдови, сироти, жінки з обмеженими можливостями, пенсіонерки, жінки, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною або повертаються на роботу після такої відпустки та ін.

Навчання є безкоштовним для всіх учасниць.

Загалом Програма реалізовуватиметься з лютого по листопад 2015 року в 7 областях України - Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Київській, Одеській, Харківській та Черкаській - та має на меті провести навчання та надати консультаційну підтримку для жінок, які належать до вразливих верств населення з важливих для життя питань:

• Фінансова грамотність (базові навички управління власними коштами та користування фінансовими послугами, зокрема, ведення сімейного бюджету, користування банківськими картами, вибір якісних фінансових послуг, оформлення заявки на отримання кредиту тощо);

• Правова грамотність (базові знання сімейного, трудового права, законодавства щодо захисту прав споживачів тощо);

• Особиста ефективність і лідерство (планування та досягнення поставлених цілей, управління часом, навички ефективної комунікації, самопрезентації, пошук роботи тощо).

У м. Житомирі тренінги будуть проходити згідно розкладу з 27 по 28 серпня з 10:20 до 18:00 на базі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича.

Будь ласка, звертайтеся за додатковою інформацією до Тарасенко Наталії, Голови Ради ЖОМГО «Паритет», тел. 097 521 41 29; 093 513 21 94, ел. адреса: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.    http://ngo-paritet.in.ua 

 

Прочитано 2958 раз

Последнее изменение Среда, 26/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework