ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

6 порад як з користю провести вихідні

Як тільки наближається кінець робочого тижня, наші думки раптом починають безладно бігати в голові в пошуках відповіді на питання «як провести вихідні?»


По-перше, для того, щоб відгуляти свої вільні від роботи дні саме так, як хотілося б, їх потрібно ретельно спланувати. Хороший план дій не може розчарувати. Тому запам’ятайте декілька простих порад, що допоможуть вихідні з користю.

Порада 1.
Складіть список справ.

Порада 2.
Намагайтеся влаштувати активні вихідні. А то на роботі – комп'ютер, вдома – комп'ютер або телевізор. Поміняйте свій рід діяльності хоча б на вихідні. Це необхідно, в першу чергу, для провітрювання втомленого мозку. Як він може повноцінно працювати, якщо кисень йому перепадає вкрай рідко? Активні люди відчувають себе набагато щасливішими ніж ті, що весь час проводять вдома.

Порада 3.
Поставтеся до п'ятниці як до вихідного дня. Таким чином, у вас вийде не два, а цілих три вихідних. Так що активний та здоровий спосіб життя чекає вас відразу по приходу з роботи. Якщо ж ви втомилися і не бажаєте проводити час в рухомому ритмі, тоді можна просто вийти на вечірню прогулянку і відвідати культурно-масовий заклад.

Порада 4.
Завжди чекайте чого-небудь. Очікування приємних моментів дарує надію на завтра. Це прекрасне почуття знає кожен з нас. Колись, у далекому дитинстві, ми жили цим. Очікування того чи іншого свята було для нас, дітей, чимось таким, без чого, здавалося, було важко дихати. Тоді ми не думали про те, як провести вихідні. Ми просто жили очікуванням нового дня, нових пригод, нових чудес.

Порада 5.
Влаштовуйте з неділі день розваг. Заплануйте якомога більше цікавинок саме на останній день тижня. Це допоможе вам не тільки весело провести останній вихідний, але й відволіктися від думок про те, що завтра понеділок і час на роботу. За статистикою ті, хто провів неділю в активно-позитивному ритмі, починають робочий понеділок в кращому настрої, ніж ті, хто просидів вдома весь недільний вихідний.

Порада 6.
Займіться своїм хобі. Вихідні - це дні, в які у нас є бажання щось робити. Так чому б не згаяти їх за улюбленою справою? Виділіть, принаймні, годину-дві на своє хобі, щоб почуття ентузіазму не мало шансів покинути вас.
Провести своє дозвілля яскраво – значить відобразити у своїй пам'яті чергові моменти щастя. Плануйте вихідні з розумом, тому що час – це скарб, який не можна витрачати даремно.

 

Прочитано 5653 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework