ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Створи дизайн – отримай кошти

Створи дизайн – отримай кошти

  У наш час не важливо, ілюстратор ви, райтер чи 3D-художник, маєте можливість продавати свої дизайнерські напрацювання. Якщо хочете створювати власні дизайнерські речі, логотипи або заглибитися в дизайн продукту, тепер це зробити простіше, ніж будь-коли.

  Існує чимало сайтів, які дозволять вийти на більш широкий ринок. Це перевірений спосіб отримання максимального прибутку й розширення бази клієнтів, а також шанс співпрацювати з компаніями і створювати власний дизайн.

  1. Creative Market

  Creative Market – фаворит серед дизайнерів. Це чудовий майданчик для продажу вашого дизайну в інтернеті. Що б ви не створювали – графіку, шрифти, фотографії та навіть матеріали для 3D друку – розмістіть це на Creative Market, і роботу побачать п'ять мільйонів користувачів. Ви самі встановлюєте ціни і отримуєте 70 відсотків від кожного продажу.

  2. Art Web

  Art Web – це сайт, який спеціалізується на продажу мистецтва по всьому світу. Спільнота різних художників і креативників використовує цю онлайн-платформу для спілкування, обміну своїми роботами, а також для заробітку.

  Сервіс працює без комісії, існує безкоштовний план, який надає вам онлайн-галерею, де можна розмістити 15 зображень. Також є два платні плани, які дозволяють розмістити більше зображень і мають додаткові функції.

  3. This is a Limited Edition

  This is a Limited Edition, раніше відомий як Click for Art, спеціалізується на художніх принтах, друку на полотні й лімітованій продукції (від подушок до кухлів і чохлів для ноутбуків). На ньому представлені роботи талановитих художників, зокрема Джона Берджермана, Одрі Кавасакі і Mode 2. Якщо ви талановитий художник, цей сайт може стати чудовою платформою для продажу ваших проектів комерційній аудиторії.

  4. Artist Shops

  Artist Shops керується онлайн-спільнотою та інтернет-магазином Threadless. Сайт надає художникам налаштовану вітрину магазину, а також переваги хостингу й оформлення замовлення через Threadless. Ви можете розміщувати свої дизайни на різні види продукції та продавати їх. Мінімального розміру замовлення не існує.

  5. Artsy.net

  Artsy.net – американська платформа, яка співпрацює з найвідомішими галереями і маркетплейсами по всьому світу. Щомісяця сайт відвідують у середньому 2,5 мільйона осіб. Тут представлено понад мільйон робіт від сотень тисяч художників. З Artsy співпрацюють понад 2,5 тисячі галерей, 800 музеїв і 60 ярмарків мистецтва.

  6. Dribbble

Dribbble – безкоштовна платформа для ілюстраторів, художників, дизайнерів з усього світу. Розмістити портфоліо можна на запрошення одного з учасників проекту, попередньо зареєструвавшись.

  7. Instagram

  Instagram – не тільки соціальна мережа, а й платформа для райтера, ілюстратора, адже основний контент – фотографії. Презентуйте деталі ваших робіт, знімайте процес, фотографуйте кінцевий результат. Людям завжди цікаво дізнатися, хто стоїть по той бік картини.

АНАСТАСІЯ РАЗУМЄЙ

Новини Житомира

 

Прочитано 1982 раз

Последнее изменение Среда, 19/05/2021

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework