ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Поради для тих, хто починає свій шлях у вуличному мистецтві

Поради для тих, хто починає свій шлях у вуличному мистецтві

  Уява та матеріали – необхідні складники для початку створення робіт вуличного мистецтва.

  Коли ви хочете дізнатися щось нове, потрібно працювати годинами, аби досягти справжнього успіху. Існує золоте правило: чим більше ви практикуєте, тим кращий результат отримуєте. Яких порад слід дотримуватись, аби стати успішним райтером, чиї стріт-арт роботи унікальні?

  1. Надихайте себе. Переглядайте роботи інших митців

  Вам доведеться провести дослідження, щоб збагатити свою скарбничку ідей. Йдеться не про копіювання, а про отримання інформації з різних ресурсів із метою виробити власний стиль. Ось чому важливо шукати в Інтернеті роботи інших художників.

  2. Придбайте усі необхідні матеріали перед тим, як почати створювати власні роботи

  Знайдіть художні магазини та придбайте фарби для графіті. Перш ніж купувати будь-які матеріали, заздалегідь перевірте ціни і в інших крамницях. Згадайте, чи минулого року фарбували предмети, адже балончики фарби, які залишились, знову стануть у нагоді.

  3. Практика і ще раз практика

  Правда в тому, що найвідоміші художники не стали би ними випадково. Вони ніколи не здавались і продовжували творити, навіть коли люди їх зовсім не підтримували. Це, мабуть, найдієвіша порада, яка допоможе у створенні арт-робіт.

  4. Оберіть правильне місце для створення своїх робіт

  Враховуйте, що особливо впливає на аудиторію розташування ваших робіт вуличного мистецтва. Якщо ви зацікавлені отримати дозвіл на створення арт-робіт у своєму рідному місті, спершу можете звернутися безпосередньо до будь-якого власника магазину. Інша можливість –презентувати міській владі свої ідеї й домовитись про розмальовування об’єктів міста.

  5. Не забувайте фотографувати після завершення «місії» результат

  І наостанок: публікуйте свої арт-роботи у соціальних мережах та на інших мистецьких платформах. У соціальній мережф Instagram ви можете викладати фото своїх мистецьких робіт, короткі історії та IGTV процесу їх створення. Проводьте опитування, аби краще розуміти свою аудиторію та отримувати фідбек від неї.

  Нехай ці прості поради стануть поштовхом для вашого мистецького майбутнього!

АНАСТАСІЯ РАЗУМЄЙ

Новини Житомира

 

Прочитано 1718 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework