ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Наступної хвилі мобілізації поки не буде

Кількість військовослужбовців-контрактників поки що дозволяє не проводити наступної хвилі мобілізації.

n 2803168456Збільшення контрактників в армії дозволяє поки що не оголошувати мобілізацію.

Про це повідомив президент України Петро Порошенко під час виступу перед колективом Харківського конструкторського бюро з машинобудування ім. О. О. Морозова та особовим складом Збройних Сил України, пише УНІАН.

"Вчора у мене разом з міністром оборони та начальником Генштабу відбулася зустріч з командирами бригад і більшості батальйонів, я попросив підняти руку тих, хто на сьогоднішній день немає мінімального рівня грошового забезпечення за межами АТО для солдата, щоб він отримував менше 7 тисяч гривень, а в зоні АТО на передньому краї (солдат) не менше 11 тисяч", - заявив він.

"Це одразу різко підвищило кількість добровольців, бажаючих укласти контракт для служби в ЗСУ і це дозволяє мені поки що не оголошувати мобілізацію, а після її оголошення вона буде суттєво скорочена – в три-чотири рази", - додав президент.

За його словами з 1 січня 2016 року до лав ЗСУ на контракт надійшло майже 14 тис. заяв, це - якісно нова армія вмотивованих, підготовлених військових, більшість з них із досвідом участі в АТО.

Нагадаємо, з 1 квітня, в Україні почнеться призов на строкову військову службу. Він триватиме до кінця травня. До лав ЗСУ планується призвати близько 4,5 тис. новобранців у віці від 20 до 27 років.

Як уточнили в Генштабі ЗСУ, це цифра не остаточна – окремо будуть призиватися новобранці в гвардію, в прикордонні війська та інші підрозділи. У Генштабі наголошують, що ніхто зі строковиків переводитися не буде в зону бойових дій.

Прочитано 3917 раз

Последнее изменение Понедельник, 28/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework