ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Американець, який об’їздив 74 країн, назвав 10 причин бути в захваті від Києва

20-річний американець Дрю, який встиг побувати вже у 74 країнах світу озвучив у своєму блозі 10 причин, чому він закохався в Київ.

n 1602167831Дипломований економіст вирішив стати вчителем англійської, щоб подорожувати. Зовсім недавно, під час своїх «європейських канікул», він об’їздив всю Європу: 26 країн, 50 міст за 13 тижнів. Столиця України, яку він відвідав у жовтні 2015 року.

«Я був у кожній столиці Європи і з гордістю можу сказати, що Київ у моєму «Топ-3». Це захоплююче місто, яке я рекомендую відвідати». 

1. Доступність. Це зараз найдешевша європейська країна. Наприклад, обід коштував іноземному гостю не більше 5 доларів, а їжа була дуже смачною.

2. Приголомшлива архітектура. «Пару разів мені довелося вщипнути себе, щоб переконатися: те, що я бачу – це реальність».

3. Жваве нічне життя. Київ вночі перетворюється на місто вогнів! Безліч вечірок, веселих пабів, барів і недорога випивка.

 4. Відкриті, доброзичливі люди. Дрю зазначає, що українці часом зустрічали його краще, ніж жителі країн-сусідок.

5. Монумент-скульптура Батьківщина-мати. Підйом на висоту 102 метри став одним з найбільш захоплюючих моментів за все життя мандрівника. Адже нагорі відкривається такий краєвид, що відчуваєш себе володарем світу!

 6. Ринки в переходах метро, де можна роздобути все що завгодно за прийнятною ціною.

 7. Pop-up кафе (продаж кави, коктейлів прямо з автомобілів). «Я ніколи не бачив міста, в якому було б більше pop-up кафе або pop-up барів, ніж у Києві».

8. Чистота. Київ дуже чисте місто!

9. Суміш старовини і сучасності. «Багатьом будівлям у центрі міста вже кілька сотень років, але я зустрів і різноманітні сучасні комплекси 21 століття, які мене просто приголомшили».

10. Красиві дівчата. «Українські дівчата найкрасивіші в Європі і дуже схоже, що в усьому світі».

Джерело: http://m-ukraine.com/

n 1602167831 1

n 1602167831 1

Прочитано 2191 раз

Последнее изменение Вторник, 16/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework