ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Що чекає риб, водоліїв та близнюків у 2016 році. Гороскоп

2016 аж ніяк не обіцяє бути томним. Світові реалії змушують нас хвилюватися і переживати, багато думати і приймати важливі рішення. Але життя все одно триває.

i 29121584 1Ми робимо кар'єру, одружуємося, на щось розраховуємо, на когось сподіваємося. І побутові та повсякденні проблеми найчастіше виявляються для нас важливіше світових.

Наскільки вдасться кожному з нас досягти в наступному році того, що ми плануємо сьогодні? Про це вам детально розповість гороскоп на 2016 рік по знаках Зодіаку.

 

Гороскоп на 2016 рік для Овна (21 березня − 20 квітня)

i 29121584 2

У 2016 році зірки будуть вподобу Овнам. Завдяки Сатурну, що знаходиться в дружньому Стрільцю, вони випробують великий заряд позитивної енергії, яку і стануть витрачати на свої справи і турботи. Втім, це зовсім не означає безхмарного плину життя або незаслужених успіхів. Навпаки, зусиль доведеться прикладати досить багато. А крім цього − переглянути деякі погляди і пріоритети, до чого ретроградний Уран буде постійно підштовхувати в другій половині року (з серпня по грудень). Але саме це виявиться запорукою численних успіхів і матеріального, і морального порядку.

Озираючись в кінці року назад і аналізуючи події свого життя в цей період, Овни зрозуміють, що вони істотно змінилися, що вони пройшли непогану школу особистісного зростання. І будуть з посмішкою згадувати моменти, коли хотілося втекти від усіх і сховатися від проблем, коли долала паніка і здавалося, що ситуація повністю вийшла з-під контролю.

 

Гороскоп на 2016 рік для Тільця (21 квітня − 20 травня)

i 29121584 2

Це буде великий рік для Тельців − час збільшення можливостей, творчості, визнання. Сприяння Тріна Юпітера стане запорукою позитивних змін і видимого руху по сходинках соціальної драбини. Щоправда, починаючи з вересня (а точніше з 9-го числа цього місяця) заступництво Юпітера зникне, так що реалізувати свої амбіції бажано до цієї дати. Але не можна не погодитися, що 8 місяців удачі з дванадцяти − це дуже немало і, у всякому разі, досить для того, щоб встигнути поставити цілі та вишукати ресурси для їх реалізації.

Цікавий вплив на Тельців надасть Марс. Він буде підштовхувати їх до глибшого світосприйняттю, змушуючи реалізувати на практиці принцип «в стражданнях душа вдосконалюється». Звичайно ж, ніяких страждань в буквальному сенсі Тельцям побоюватися не варто. Мова ж тут йде про те, що в моменти тривог і прикрощів потрібно не гніватися на всіх і вся, і не опускати руки, а намагатися ставитися до негативних подій мудро, аналізуючи їх і віддаючи собі звіт в тому, що все в житті дається людині для його блага.

 

Гороскоп на 2016 рік для Близнюків (21 травня − 21 червня)

i 29121584 2

2016 вдасться для Близнюків часом не найпростішим. Доведеться проходити і перевірки на «міцність», і випробування на терпіння. Цю школу життя влаштує Близнюкам опозиція транзитного Сатурна. Тому амбіції бажано приховати до кращих часів, і згадати, що «душа зобов'язана трудитися». До труднощів Близнюкам потрібно навчитися ставитися терпимо, про гордість краще і зовсім забути. Цілі, які вони поставили перед собою, майже напевно зажадають корекції, і це теж варто взяти до відома.

Крім іншого, не вдасться уникнути негативного впливу квадратури Юпітера, який змусить розраховувати тільки на себе, не чекаючи милостей долі. Цей момент особливо важливий, оскільки відповідального ставлення може зажадати будь-яка сторона життя − і сфера відносин, і професійна діяльність та ін. Спокійний період почнеться приблизно з осені. Ключова дата − 9 вересня. З цього дня Близнюки можуть вважати темну смугу життя завершеною.

 

Гороскоп на 2016 рік для Рака (22 червня − 22 липня)

i 29121584 2

У 2016 році у Раків буде чимало космічних помічників. Для їхнього блага об'єднають свої «зусилля» Юпітер, Меркурій і Марс. Правда, Юпітер буде в силі тільки до 9 вересня, але цього часу виявиться цілком достатньо, щоб Раки змогли відчутно розширити сферу і якість свого особистісного впливу. Практично це виразиться в нових, і досить вражаючих, перспективах і можливостях.

У Раків підвищиться самооцінка, збагатиться світоглядна база. З осені ситуація дещо погіршиться. Юпітер набуде знак Терезів, а це означає, що він стане досить ворожим по відношенню до Раку, привносячи в життя представників цього зодіакального сузір'я різного роду труднощі. У цей період життя Ракам потрібно терпіння, працьовитість і внутрішня впевненість у собі.

 

Гороскоп на 2016 рік для Лева (23 липня − 22 серпня)

i 29121584 2

Планети і зірки однозначно прихильні до Левам. У 2016 році у них буде чимало можливостей проявити себе, розширити сферу свого впливу. Сатурн, який буде протягом усього року перебувати дружнім до Стрільця, стане для Львів постійним джерелом позитивної енергії та перспективних ідей. А виключно позитивні вібрації Урана дозволять удачі стати їх супутником практично на повний 2016 рік.

Леви в 2016 році будуть володіти значним особистісним ресурсом. Завдяки цьому вони зможуть ефективно планувати своє життя, багато чого встигати і отримувати цілком відчутні результати своїх зусиль. У них з'явиться безліч цікавих думок, а нові завдання будуть насторожувати менше, ніж раніше.

 

Гороскоп на 2016 рік для Діви (23 серпня − 22 вересня)

i 29121584 2

Загальний настрій і темп на 2016 рік Дівам задасть Юпітер, який 8 місяців (до 9 вересня) буде перебувати в знаку Діви, а потім перейде в знак Терезів. І темп цей буде досить гарний і плідний. Правда, втрутиться в цю ідилію Сатурн у Стрільці, який привнесе в життя Дів деяке емоційне напруження, зробивши їх невпевненими у собі.

Але, все одно, цей рік обіцяє подарувати їм чимало сприятливих можливостей і шанс реалізувати раніше задумані проекти.

У 2016-му Дівам доведеться розлучитися з даремними звичками, які не мають ніякої цінності чи користі. Тому Дівам бажано набратися терпіння і постаратися дивитися на світ оптимістично, без роздратування.

 

Гороскоп на 2016 рік для Терезів (23 вересня − 23 жовтня)

i 29121584 2

Рік для Терезів обіцяє бути досить успішним і результативним. Вони стануть рішучішими, мудрішими, сміливішими. Особливо позитивним і перспективним періодом стануть останні місяці 2016 року, коли 9 вересня в свої права вступить Юпітер. У цей час Терезам можна починати реалізацію нових проектів, не побоюючись яких-небудь «підніжок». Потрібно, правда, попередити представників цього знаку, що час від часу створювати передумови до проблем їм можуть Плутон і Уран. Однак, Терезам, здається, «по плечу» будуть будь-які труднощі. Та й у будь-якому випадку засмучуватися з приводу життєвих складнощів надто вже не варто; адже безглуздо було б розраховувати, що цілих 366 днів життя може бути абсолютно безхмарним і ідеально динамічним.

Не виключено, що актуальність для Терезів у 2016 році придбають якісь старі справи. Причини цього, швидше за все, виникнуть несподівано і пов'язані будуть з кимось із давніх знайомих. Поставитися Терезам до цього бажано позитивно і конструктивно, тому що старі справи допоможуть їм у підсумку відкрити перед собою нові перспективи.

 

Гороскоп на 2016 рік для Скорпіона (24 жовтня − 21 листопада)

i 29121584 2

Рік обіцяє бути не дуже простим, однак, цікавим і багатим емоціями. Цікаві події почнуть відбуватися чи не з найперших днів року, причому, в основному це буде відбуватися під «егідою» удачі і позитиву. Немає Скорпіона, який не міг би похвалитися відмінним потенціалом причому, і в фізичному, і в інтелектуальному плані, і 2016 рік надасть кожному з представників цього знака можливість розкрити його з ще більшою силою.

Причому, особливо активно пройдуть червень і липень, коли в Скорпіоні буде знаходитися Марс. У цей час енергія буде просто-таки зашкалювати, змушуючи самостверджуватися, відстоювати власне «я» і відчувати задоволення від досягнутих успіхів. Дуже сприятливий вплив на Скорпіонів як мінімум три чверті року (до 9 вересня) буде надавати Юпітер. Багато в чому саме завдяки цьому вони і зможуть рухатися вперед, реалізовуючись відкривати перед собою перспективи і можливості.

 

Гороскоп на 2016 рік для Стрільця (22 листопада − 21 грудня)

i 29121584 2

2016 рік для Стрільців − час багатий подіями. Багато чого з того, що відбувається виявиться однозначно приємним і позитивним.

Однак, часом Стрільцям може здаватися, ніби доля вирішила їх «приблизно повчити». У якійсь мірі це дійсно буде саме так, бо їм неможливо буде не відчути ретроградні Сатурн і Марс. Втім, вчення це пройде м'яко і досить безболісно. У всякому разі, представники цього знака не тільки не постраждають від такого «навчання», але будуть мати можливість зробити аж ніяк не важливі для себе висновки і придбати вельми корисний досвід. Ті ж з Стрільців, хто зуміє продемонструвати мудрість, терпіння і розумну цілеспрямованість − досягнуть цього року вражаючих результатів.

 

Гороскоп на 2016 рік для Козерога (22 грудня − 19 січня)

i 29121584 2

Козероги і в 2016 році залишаться вірні собі. Вони будуть прагнути вперед, ставити перед собою цілі і намагатися досягти їх. І потрібно визнати, що їм це буде дуже навіть непогано вдаватися. У всякому разі, до першої декади вересня включно Юпітер стане надійно охороняти їх.

Після цього, правда, можуть виникнути труднощі, однак, Козероги сильні і наполегливі і зуміють впоратися з ними. Так що, всі складнощі виявляться цілком переборними.

Протягом року може відбутися кілька знакових подій. Не факт, що всі вони будуть позитивні і приємні. Але ж ні для кого не секрет, що корисний досвід далеко не завжди здобувається через радості і задоволення. І головне в цьому «процесі» − результат. Втім, справедливості заради, треба визнати, що в майбутньому році приємних подій у Козерогів буде значно більше, ніж негативних.

 

Гороскоп на 2016 рік для Водолія (20 січня − 19 лютого)

i 29121584 2

2016 для Водоліїв обіцяє бути багатим на враження і події. У них буде чимало шансів стати різнобічними, великодушними, більш організованими. Не буде перебільшенням стверджувати, що вони виявляться більш цілісними натурами, ніж на початку року, здобувши, до того ж, ще більший авторитет і мудрість. Всі ці подарунки піднесе Водоліям в наступному році прихильний Сатурн.

Зірки радять: на початку року, а також у червні-липні представникам цього знаку варто зупиняти біг свого життя і більше відпочивати, не забуваючи паралельно роздумувати про головні для людського існування питання.

 

Гороскоп на 2016 рік для Риби (20 лютого − 20 березня)

i 29121584 2

2016 рік стане для Риб часом набуття досвіду, корисних висновків і позбавлення від витання в хмарах. Опозиція до їх знаку з боку Юпітера змусить зробити це, незалежно від особистого бажання і настрою. А ще їм вдасться істотним чином впорядкувати свою систему цінностей, навчитися ставити перед собою реалістичні завдання і вишукувати вдалі засоби і способи їх подолання.

Втім, починаючи з 9 вересня, Юпітер перейде в Ваги і займе нейтральну по відношенню до Риб позицію. І їх відразу «відпустить» − погляд на світ стане легше і оптимістичніше, а багато з тривог, які ятрили душу, відступлять. 

Прочитано 2808 раз

Последнее изменение Среда, 30/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework