ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Що можна придбати на розпродажах сьогодні?

  Щоб зекономити на оновленні власного гардеробу, жителі країни шукають знижки на одяг та взуття в інтернеті та замовляють речі на розпродажах онлайн. Про це заявила популярна платформа Скидочник, проаналізувавши покупки українців за останні 2 місяці.

  З початку червня, найбільшим попитом користувалися пляжні аксесуари та купальники, які можна було придбати зі знижками від -20 до -70%. Також українці купували сабо, шльопанці, сонцезахисні окуляри та пляжні аксесуари.

  В останні тижні, жителі країни почали шукати спортивне взуття, черевики, недорогі жіночі кардигани і теплий верхній одяг на міжсезонних розпродажах, що свідчить про підготовку до холодної пори року. Українці розуміють, що сезонне оновлення гардеробу – це суттєва трата грошей, тому активно купують речі по знижкам, щоб зекономити, принаймні, до 30% їх вартості.

  Так, по зниженим цінам, жителі країни обирають плащі та курточки Mango (від 799 грн), спортивні кросівки Reebok та Adidas (1999 грн), туфлі та балетки Plato (249 грн), чоловічі джинси зі знижкою  Levis (999 грн) тощо.

  Крупні знижки на міжсезонний одяг та взуття сьогодні пропонують безліч інтернет-магазинів в різних цінових категоріях, розрахованих на покупця з різним рівнем доходів. Як показує практика, триватимуть такі акції до середини серпня – до появи в асортименті моделей з нових колекцій 2017 року.

  На наступні великі розпродажі українцям не слід розраховувати до початку грудня (до старту Чорної п’ятниці 2017), тому експерти вищевказаного ресурсу рекомендують не нехтувати пропонованими знижками від магазинів та не відкладати покупки на потім. Адже, з початком нового осіннього сезону, ціни на сезонний одяг виростуть в рази, а кількість вигідних пропозицій буде обмеженою.

Всі новини Житомира

 

Прочитано 3939 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework